Paraméterek

Oldalszám: 256 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1,2cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2002

Új élet - Valódi szabadság

Szerző Crabb, Larry
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db
Új élet - Valódi szabadság
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db

Leírás

A világhírű szerző, pszichológus könyve a valódi szabadságról szól. A szabadságról, amelyről manapság rengeteg film, könyv és recept szól. Szinte bármely újságot kinyitja az olvasó, találkozhat egy önmegvalósító, méregtelenítő és "igazi" szabadságra vezető cikkel. Megfigyelhető, hogy például manapság már az egészség és a "boldogság" egyik szinonimája, egy jógázó nő lett. (Buddhizmus) Vagy a békesség és a biztonságé, egy Magán Nyugdíj Pénztár... Mikor lesz a kereszt a "szabadság" szimbóluma?
A könyv azt a kérdést boncolgatja, hogy tényleg lehet-e felszabadultan élni! Ebben a pillanatban is két út valamelyikén jársz. Melyiken? A jó úton járok őt - Jézust - akarják, és semmi kevesebbel nem elégednek meg, még áldásaival sem. Isten közelségét akarják - és bár elveszi tőlünk az irányítást, de valóban szabaddá tesz bennünket.
"Mert aki meg akarja menteni az életét, elveszti, aki pedig elveszti az életét énértem, megmenti azt. Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, önmagát pedig elveszti vagy romlásba viszi?" (Lukács 9,23-25)


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!