Paraméterek

Oldalszám: 184 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2012

Amikor nem értjük Istent

Szerző James Dobson
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db
Amikor nem értjük Istent
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db

Leírás

Fiatal korunkban, amikor jó egészségnek örvendünk, és még nem találkozunk betegséggel, csalódással vagy bánattal, könnyű elhinni, hogy az élet majdnem mindig gondtalan és boldog lesz. Aki elég hosszú ideig él, végül mégis olyan nehézségeket él át, amelyeket nem könnyű megérteni. Ilyenkor a kirakós játék darabjai egyszerűen nem illeszkednek egymáshoz, és nem értjük Istent. Az ilyen pillanatokban szinte mindenki az emberi élet legtalányosabb kérdésével küszködik: "Miért engedte meg Isten?" Ha az élet válságai elborítanak, rendszerint úgy érezzük, nagyot csalódtunk Istenben. Képtelenek vagyunk elképzelni, mit tesz az Úr, és ez óriási felindulást okoz bennünk. A miért kérdés, amelyet még Jézus is feltett a kereszten, gyakran évekig - vagy akár egész életen át - megválaszolatlan marad.

A szerző (James Dobson)szeretettel ajánlja könyvét azoknak, akik értetlenül állnak az élet nehézségei előtt, és minden illúziójukat elvesztették. Táplálja írása a megsebzettek és csüggedtek szívét, és védje meg a kiábrándulástól azokat, akik még nem kerültek a kétségbeesés karmai közé.

Vélemények

4.00
1 értékelés
0
1
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 11. 27.
Ajándékba vettem. Nagyon örült a barátnőm ennek a könyvnek. Bízom benne, megtalálja a benne megfogalmazódott kérdésre a választ.