Paraméterek

Oldalszám: 256 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2019

A szabadító

Szerző Anderson, N. T.
Átlagos értékelés: (4)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db
A szabadító
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db

Leírás

Olyan szokások rabja vagy, amelyektől képtelen vagy szabadulni? Bűnbe estél, pedig keresztyén vagy, ilyesmi pedig nem történhet meg egy keresztyénnel…? A Biblia többször figyelmeztet, hogy minden keresztyénnek harcolnia kell a Sátán és a sötétség erői ellen. Nemcsak a bennünk dúló küzdelem a valóságos, de az azt legyőző megoldás is. Ez a könyv olyan kérdésről szól, amely a jelenkor keresztyénségében vagy túl van hangsúlyozva, vagy nem foglalkoznak vele. A démoni világ, a démoni befolyásoltság, a megkötözöttség, valamint a győzelmes hívő élet kapcsolatáról kevés az egyszerű és világos tanítás. Kényes téma, mert sokan idegenkednek tőle, de megkerülhetetlen, mert az okkult szokások, misztikus kultuszok, keleti vallások, ezotéria egyre inkább belefolynak a mindennapjainkba, és ha nem ismerjük fel káros hatásukat, megbéníthatják növekedésünket. Neil T. Anderson ma az egyik legtapasztaltabb és legmegbízhatóbb szaktekintély ezen a területen az Egyesült Államokban. A Szabadító c. könyve nagy tekintélyre tett szert a témával egyre nagyobb számban foglalkozó más művek között, mert:

• a démonokkal kapcsolatos kérdéseket mindig a világos bibliai kijelentések keretein belül tárgyalja,
• arra biztat, hogy a lelkigondozó elsősorban a személlyel, és ne a démonokkal foglalkozzon,
• az a célja, hogy az alapvető igazságok megértésével képessé váljunk a saját életünkben is alkalmazni Jézus Krisztus kereszten kivívott győzelmét,
• a benne megfogalmazott életvezetési elvek, a szabadsághoz vezető lépések akkor is építik és előmozdítják a hívő életét, ha nem küzd konkrét démoni befolyásolással.

Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 04. 25.
Nagyon szeretem Neil T. ANDERSON könyveit. Segítséggel kezdtem a lelki atalakulasom de hiányzott egy füzet könyv amivel tovább dolgozgatok am7be belenezhetek ha kérdésem van.egy ismerősöm ajánlotta a neues leben neue identität c konyvet.egybol megszerettem. Világos tiszta és bibliai idézetekkel dúsított, ami 7fyancsak megváltoztatása a bibliahoz való hozzaallasomat.a szabadito bolt a következő állomás.rengeteg erőt kaptam belőle. Mindet elajandekoztam.
A rendeles gyorsan atvetel egyszerű volt.koszonom.
2023. 11. 06.
2023. 04. 03.
Én vidékről rendeltem meg a könyvet, a személyes átvételét pedig a lányom intézte el és mindenben maximálisan elégedettek vagyunk, mert nagyon kedvesek és készségesek voltak az eladók minden tekintetben! Egy nap személyesen is felkeresem a könyvesboltot. Köszönök mindent! Isten áldja meg a munkájukat!
2021. 09. 29.