Paraméterek

Oldalszám: 224 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2013

Gyászidőben

Szerző Bodó Sára
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.500 Ft 2.250 Ft
Menny.:db
Gyászidőben
2.500 Ft 2.250 Ft
Menny.:db

Leírás

 A gyászolók lelkigondozásának lehetőségei. Azoknak szól ez a könyv, akik lelkészként vagy lelkigondozóként szeretnék jobban megérteni, hogy milyen belső, lelki folyamat megy végbe egy emberben, amikor hozzátartozóját gyászolja, szembe kell néznie egy visszafordíthatatlan veszteséggel, és ebből a veszteségből is meg kell tanulnia újraértelmezni önmagát, hitét, életét, feladatait.
„Csak akkor tudunk igazán lelkigondozói segítséget nyújtani a gyászolóknak, ha Isten előtti meghatározottságukat és sajátosan emberi küzdelmüket egyaránt komolyan vesszük.Ennek a könyvnek az a célja, hogy a maga eszközeivel megpróbálkozzék a gyász jelenségének, folyamatának bemutatásával, a gyászoló ember helyzetének érzékeltetésével, és feltárja a lelkigondozás legfontosabb területeit, végső soron pedig a gyászoló ember és a vigasztaló egyház találkozásának reménységet adó lehetőségeit.” - Bodó Sára református lelkész, egyetemi docens, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Alkalmazott Teológiai Intézetének vezetője.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 05. 31.
Nagyon jó a könyv, mert magam ismertem a gyászfeldolgozásában. Nagyon súlyos trauma ért nem egész öt hónap különbséggel elvesztettem a Szüleimet és a könyv segít feldolgozni a hihetetlen nagy fájdalmat. Feloldja a bennem lévő gátakat. Biblia-alapú lelkigondozóként is segítségemre van.