Paraméterek

Oldalszám: 208 oldal
Méret: 21,6 x 14,8cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

Az igazságot mondd magadnak!

Szerző Marie Chapian
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.500 Ft
Menny.:db
Az igazságot mondd magadnak!
3.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Találd meg a kiutat a depresszióból, a szorongásból, a félelmekből, a haragból, vagy bármilyen más problémából a tévhit-terápia alapelveinek alkalmazása által! Az életedben jelen lévő dolgok jelentős része annak következménye, hogy hogyan gondolkodsz: téves gondolatmenetek, sérült érzelmek, helytelen viselkedésmódok, rossz reakciók és boldogtalanság. Az egészséges gondolkodás felé vezető úton az az első lépés, hogy megtanulod kezelni a gondolataidat. Ez a könyv arról szól, ezt hogyan tudod helyesen tenni. Feltárja előttünk a szerzők által tévhit-terápiának nevezett, életet átformáló módszert, amely - többek között - segítségedre lehet:
- az otthonodban,
- a körülményeid elfogadásában,
- a problémáid kezelésében,
- egy ellenséges környezetben és
- a gondolkodásmódod megváltoztatásában.
Ez a bibliai alapokon nyugvó könyv már emberek százainak nyújtott segítséget az évek folyamán - most neked is segítségedre lehet!

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 09. 29.
A szerzők szemléletesen bemutatják, hogy mennyi hazugsággal nyomasztjuk saját magunkat és ezáltal környezetünket is. Biblikus és nagyon gyakorlatias segítséget adnak ahhoz, hogy ki tudjunk jönni a rosszkedvű áldozatszerepből egy szabadabb, tágasabb, ítélkezés-mentesebb és ezáltal boldogabb életre. Mindezt szeretettel, nem pedig egy újabb keresztény megmondóember attitűdjével, aki elmagyarázza neked, hogy mit csinálsz rosszul. Ajánlom mindenkinek, akinek identitásproblémái vannak és azoknak is, akiknek nincsenek.
2020. 11. 20.