Paraméterek

Oldalszám: 264 oldal
Méret: 18,3 × 12,4 × 2,3cm
Kötés: Puhatáblás

Müller György élete

Szerző Pierson, A.T.
Átlagos értékelés: (4)
Kívánságlistára teszem
könyv
1.800 Ft
Menny.:db
Müller György élete
1.800 Ft
Menny.:db

Leírás

Müller György naplójából / Az igazi hit és imádság 
A hit misztérium: titok, rejtelem, talány (1Timóteus 3,9). Kevesen jutnak el a megfejtéshez, de a bristoli Müller György (1805–1898) eljutott; pedig fiatal korában a lejtőre sodródott, csalt, sikkasztott, sőt börtönbe is került. Egy bibliaórán szólt hozzá Isten, és ő átadta életét Neki. Kegyelem által lett a hit hőse Müller György. Élete mindennél hangosabban hirdeti, hogy Isten imádságot meghallgató, szerető mennyei Édesatyánk. Minden munkájában egyedül Istentől kért és várt mindent. Bristoli árvaházaiban napról napra kétezer árváról gondoskodott anélkül, hogy egyszer is adakozásra szólította volna fel hallgatóit. Senki a világon nem mondhatta, hogy kért volna tőle. Adósságot soha nem csinált. Isten sohasem hagyta cserben. Fillérekért éppúgy magasztalta Istent, mint amikor százezreket kapott. 1836-tól 1898-ig több mint tízezer árvát nevelt fel, 150 misszionáriust tartott el, több mint kétmillió Bibliát és különféle evangéliumi iratot osztott szét. 70 éves volt, amikor utazni kezdett. 42 országot látogatott meg (többek között Magyarországon is járt), és több ezer alkalommal tett bizonyságot Isten hűségéről.
 
 

Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 03. 21.
Nagyon jó könyv.
Örülök hogy olvashatom.
2022. 04. 04. Igazolt vásárlás
2021. 05. 30.
A megrendelt könyvet már olvastam, meg is volt csak valakinek kölcsön adtam, és elfelejtette visszaadni. Én is elfelejtkeztem a személyről, így nem tudtam hogy kitől kérjem vissza. Most amikor rátaláltam első gondolatom volt, hogy megveszem. Az árát elfogadhatónak találtam, meg is rendeltem. A fizetésnél csináltam egy kis galibát, amit többszöri üzenetváltással sikerült rendezni. Összességében nagyon segítőkészek voltak velem. A csomag is hamar és sértetlenül érkezett meg. Teljesen elégedett vagyok, ajánlom.
2020. 12. 07.
Kedves Goodnews!
Szerintem, az igaz-tiszta Jézus Krisztusba vetett hitélet, itt kezdődik! Én azt gondolom, hogy minden "hívőnek" kellene tudni azonosulni, Müller György megtérése, és a későbbi hitéletével! Csodálatosan érzékelhető, a Szent Lélek vezetése nap-mint-nap! Hálát adok az Istennek, hogy olvashatom, és ez által elmondhatom azt, amit ezzel a könyvel kapcsolatban érzek és gondolok, és az Isten a szívemre helyezett!
Mindig, minden dicsőség az Istennek! Ámen!
Istentől Áldott napot mindenkinek!