Paraméterek

Oldalszám: 276 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1,5cm
Kötés: Puhatáblás

Krisztus középcsatára

Szerző Lukátsi Vilma
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.500 Ft
Menny.:db
Krisztus középcsatára
1.500 Ft
Menny.:db

Leírás

James A. Stewart, a neves futballista élettörténete -  "Krisztus középcsatára" - ne ütközzön meg senki a könyv címén, azt gondolva, hogy csupán érdeklődést felkeltő fogást szolgál a mai sportrajongó fiatalok számára!

Istennek minden kor számára sajátosan megnyilvánuló kegyelmét fejezi ki. Figyeljünk oda egy bizonyságtevőre, akinek élete úgy indult, hogy Skócia egyik legjobb középcsatára váljék belőle, de azután - Isten személyesen neki szóló kegyelmét elfogadva - ugyanazzal a friss lendülettel vállalta a küzdelmet Krisztusért! Isten egyéneket hív el egyéni módon, ezért nem lehet az Ő szolgáit utánozni. Az utolsó tanítványi beszélgetésen a mi fülünknek szinte keményen hangzó mondattal intette az Úr a kérdezőt arra, hogy ne foglalkozzon a másik feladatával, rá csak az tartozik, hogy Őt kövesse. Az Ő szolgáinak hitét kell követnünk, nem a módszerüket (Zsid 13,7).

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 06. 29.
A könyvet nem magamnak vettem, hanem ajándékba szántam. Ajándékozás előtt belelapoztam, egy-egy bekezdést elolvastam belőle. Nagyon jónak és értékesnek találom.
Értékelés: kitűnő
NEM járulok hozzá a nyilvános közzétételhez!
2021. 04. 12.
Remek könyv, ami bizonyságtevésre sarkall. :)