A mennyei ember

Szerző Jing, Liu Csen
Átlagos értékelés: (5)
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.990 Ft
Menny.:db
A mennyei ember
1.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Jün testvér (Liu Csen-Jing) a kínai házi gyülekezetek hálózatának egyik legfőbb vezetője, akinek kalandos életútján keresztül hiteles bepillantást nyerhetünk a Kínában működő úgynevezett földalatti egyház kibontakozásába és működésébe.
Az olvasónak bizonyára az az érzése támad helyenként, mintha az Apostolok cselekedeteinek újabb fejezeteit olvasná - persze mai szereplőkkel és helyszíneken - ezúttal a huszadik század végi Kínában. De Jün testvér és a kínai egyház történetének egy nagyon megrázó oldala is van. A hitük miatt bebörtönzött, brutális kínvallatásokban részesített, embertelen körülmények között fogva tartott, sokévi kényszermunkára, sőt nemegyszer halálra ítélt keresztények és családjaik szenvedéstörténete a médiából megszokottnál jóval árnyaltabb képet fest Kína újkori fölemelkedéséről és gazdasági sikereiről.
Az európai olvasót helyenként bizonyára sokkolni fogják az e lapokon elmesélt hiteles történetek, ugyanakkor óriási bátorítást meríthet abból, hogy napjainkban is vannak sokan, akik még ezt az árat is hajlandók megfizetni Jézus Krisztus követéséért.

(Patmos) 390 old. ára: 1.990-ft

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 07. 18.
Hiteles keresztyén bizonyságtétel, megrázó igaz történet!
2022. 07. 18.
Nagy tanítás ez a könyv a keresztény embernek!
Nagyon örülök, hogy megkaptam ezt a könyvet!
Hatalmas hitről tesz tanúbizonyságot, aminek mély hatása volt rám, többször könnyeztem rajta!
Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el!
Az Úr áldása legyen velünk most és mindörökké!
2021. 05. 06.
Kötelező olvasmány mindenkinek aki nem csak vallásos.
2021. 01. 26.
Teljes és megrázóan mély bizonyságtétel Jézusról, hogy ő él! Minden komoly hívőnek és egyházvezetőnek olvasnia és megszívlelnie kellene!
2020. 12. 14.
Kitűnő könyv!