Paraméterek

Oldalszám: 360 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 2cm
Kötés: Puhatáblás

Bilincsbe vert evangélisták

Szerző Wagler, E.
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.800 Ft
Menny.:db
Bilincsbe vert evangélisták
1.800 Ft
Menny.:db

Leírás

A KÖNYV, A HUTTERITÁK EGY CSOPORTJÁNAK LEBILINCSELŐ TÖRTÉNETÉT BESZÉLI EL, AMELY MAGYARORSZÁG HATÁRAITÓL KÖZVETLENÜL NYUGATRA, A MAI AUSZTRIA TERÜLETÉN JÁTSZÓDOTT A 16. SZÁZADBAN. 

A tizenkilenc éves Peter hirtelen megrázó izgalmak és fizikai-szellemi erőforrásait végsőkig igénybe vevő események kellős közepén találja magát. A korai halállal farkasszemet nézve vajon kimondja-e a szabadulást hozó néhány egyszerű szót? 
Az ezt követő napokban és hetekben a kétségbeesés mélységei és az odaszánás tetőpontjai között hányódik, miközben helyzete egyre feszültebbé válik, mivel napokig, majd hetekig késik a rettegett végkifejlet. Az éhezés, a vallatások, a betegség és a halál mindennapos társaivá válnak, felőrölve ellenállását és aláásva hitét, reménységét és lelki nyugalmát.  Ez a tizenéveseknek és felnőtteknek szóló könyv bátorságra, az Isten iránti odaszánásra és teljes elkötelezettségre indítja az olvasót, hogy az Úrért akkor is elviselje a nehézségeket, ha a döntésének következménye üldözés vagy halál. 

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 04. 22.
Nagyon lebilincselő az egèsz könyv.Nem lehet letenni.