Paraméterek

Oldalszám: 256 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás

Győztesek vagyunk

Szerző Derek Prince
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.100 Ft
Menny.:db
Győztesek vagyunk
3.100 Ft
Menny.:db

Leírás

Szeretnéd tudni, hol a helyed, kik a kapcsolataid, mi a szolgálatod, amit Isten kirendelt számodra? Be akarsz lépni abba a kivételes ellátásba, felelősségbe és kiváltságba, amit Ő számodra tervezett - itt, ebben az életben és az örökkévalóságban? Hajlandó vagy válaszolni az Ő hívására?
Akkor ideje felfedezned az elhívásodat. Ez nem bonyolult, sőt nagyon is gyakorlati! Bölcsességgel és odaadással készült ez az üzenet számodra, amiben Derek Prince segít neked felismerni az ajándékaid, megtalálni a helyed Isten szolgálatában, növekedni abban, hogy képes vagy meghallani a Szent Szellem hangját,és felfedezni a legnagyobb akadályt, ami akadályoz abban, hogy teljesítsd az elhívásod.
Bár a pokol erői azon dolgoznak, hogy megállítsanak, de Jézus a legelképesztőbb megtiszteltetés helyére, felelősségbe és kiváltságba akar bevinni, hogy a Királyságért élj. Ahogy azonosulsz a neked szánt munkával, szembe fogsz nézni az utolsó idők izgalmas feladatával, telve bizalommal és bátorsággal, ami abból származik, hogy mindannyian győztesek vagyunk.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 08. 10.