Paraméterek

Oldalszám: 280 oldal
Méret: 23 x 15cm
Kötés: Puhatáblás

Élni mint só és világosság

Szerző Derek Prince
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.475 Ft
Menny.:db
Élni mint só és világosság
3.475 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Úr Jézus mondja a Máté 5,13-14 verseiben: A föld sója vagy….! A világ világossága vagy….! Hegyen épült város, mely el nem rejthető.
ISTEN HÍV, HOGY FORMÁLD ÁT A VILÁGOT!
Sok nemzet eddigi történelmének valószínűleg a legnagyobb krízisével néz most szembe. Micsoda tragédia lenne, ha mi keresztények semmilyen pozitív hatással nem tudnánk lenni arra a nemzetre, ahol élünk! Isten népének sorsa a győzelem. Légy része az Úr tervének, mely átformálja az életedet, más emberek és a hazád életét! Jézus Krisztus soha nem találkozott olyan helyzettel, amikor azt kellett volna mondania: „Sajnálom, nincs mit tenni.” Ehelyett azt tanította, hogy a hívők a föld sója és a világ világossága. A világnak égető szüksége van változásra, és mi vagyunk azok, akiknek ezt a változást el kell hozni.  A népszerű író és bibliatanító, Derek Prince összegzi a világban keresztényként elfoglalt stratégiai helyzetünket – mind előjogainkat, mind felelősségünket, mellyel hatást gyakorolhatunk az egyéni életekre, a közösségeinkre, és az egész nemzetünkre. Időszerű tanítást ad arról, hogyankezdeményezzünk szellemi módon a saját hatáskörünkben,
azonosuljunk Isten céljaival és terjesszük ki királyságát a világban,
vívjunk szellemi harcot és győzzük le a gonosz terveit,
aknázzuk ki a böjt, az ima, a dicséret és a bizonyságtétel fegyvereinek erejét,
váljunk a történelem megváltoztatóivá egy jobb világért!
Megvannak az eszközeink, hogy megváltoztassuk városunk és nemzetünk eseményeit Isten akarata szerint, átformálva az életeket és a történelem menetét.
Küldetésünk úgy "élni mint só és világosság".


 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 09. 10.