Paraméterek

Oldalszám: 224 oldal
Kötés: Puhatáblás

Számítasz Istennek

Szerző Derek Prince
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.100 Ft
Menny.:db
Számítasz Istennek
3.100 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy olyan korban élünk, amikor igen könnyű az isteni rendeltetésű sorsunkat elhibáznunk. Sok esetben modern korunk normáihoz mérjük magunkat - és néha úgy, hogy közben ennek tudatában sem vagyunk. Azonban ha fel tudnánk fogni, milyen óriási mértékben számítunk Istennek, akkor a körülöttünk lévő világra - és magára az örökkévalóságra is - egészen más szemmel tekintenénk.
Teljes mértékben meg vagyunk győződve arról, hogy ezekben a kihívásokkal teli napokban a Gyülekezetnek sürgetően nagy szüksége van arra az érdemi és lényeges tanításra, melyet e könyv kínál nekünk.
Derek Prince, akinek igei tanítását mélység, éleslátás és szereteteljes gyengédség jellemzi, segít megnyitni szemünket minden idők egyik legnagyszerűbb igazságának meglátására:
Felbecsülhetetlenül értékes vagy az Úr számára!
Szabadulj meg hát a bűntudattól, bizonytalanságtól, félelemtől és szégyenérzettől! Foglald el a számodra kijelölt, különleges helyet Isten egész teremtett világában! Mindeközben pedig meglátod igazi értékedet Annak szemein keresztül, Aki mindent odaadott érted!
 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 09. 10.