Paraméterek

Oldalszám: 172 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Győztes imák

Szerző Shirer, P.
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.500 Ft
Menny.:db
Győztes imák
3.500 Ft
Menny.:db

Leírás

VAN EGY ELLENSÉGED…aki nagy erővel lendült támadásba azért, hogy leromboljon mindent, ami kedves neked. Stratégia mentén, célratörően teszi ezt. Ebben a pillanatban is ezt műveli – a szívedre, az otthonodra, a gondolataidra, az életedre rajzolt célkeresztre fókuszál. Ez a könyv pedig, ez a haditerv esélyt ad neked arra, hogy visszavágj. Egy olyan fegyverrel, ami tényleg működik: imával.
 A New York Times bestseller szerzője, Priscilla Shirer a War Room (Imával nyert csaták / Védelmező fegyver) című filmben játszott szerepét a valódi életbe viszi át, és a legfontosabb témákat érinti: az identitásodat, a családodat; mindazt, amit már bánsz, ami nyomást vagy kísértést jelent neked, a félelmeidet, a hozzáállásodat, és még sok minden mást. Minden fejezet az ellenség ellened irányuló, kegyetlen, alattomos szándékait leplezi le ezeken és a hasonló kulcsfontosságú területeken, s megtanít, hogyan hozd létre és tedd látható helyekre a saját személyre szabott ima-haditervedet, hogy azt aktívan hadirendbe is állítsd ahol és amikor csak szükséges a mellékelt, kitéphető imakártyák segítségével, melyeket bárhová kiragaszthatsz, és amelyekkel bármikor, bárhol imádkozhatsz. Mert az igazság ez: a győzelmek nem születnek véletlenül.

(CLC kiadó) 171 old. 
 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2020. 11. 08.
2020. 02. 11.
Ezt a könyvet mindenkinek olvasnia kéne. Kinyitja az ember szívét és lelkét. Segít eligazodni és útmutatást adni a keresztyén utunkon. Nagyon jó könyv!