Paraméterek

Oldalszám: 168 oldal
Méret: 19,7 × 14,2cm
Kötés: Puhatáblás

Miért történnek rossz dolgok Isten népével?

Szerző Derek Prince
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.800 Ft
Menny.:db
Miért történnek rossz dolgok Isten népével?
2.800 Ft
Menny.:db

Leírás

„Ha Isten szeret, miért megyek át ezen a próbán? Miért van annyi nyomorúság, szenvedés, üldöztetés és igazságtalanság a világon?”
 
Feltetted már ezeket a kérdéseket? Isten népe ma is megtapasztalja az élet kihívásait. Van azonban egy meghatározó tényező, ami a hit embereit elválasztja: a reménység.
Derek Prince, a 20. század egyik leghitelesebb bibliatanítója arra szólít fel, hogy reménységgel telve nézz szembe az életed legsúlyosabb nehézségeivel. A Miért történnek rossz dolgok Isten népével? című könyvében olyan örök érvényű igazságokat oszt meg Jób könyvéből, amelyek horgonyként szolgálnak bármilyen viharban. Megtudhatod, milyen szerepet játszik a Sátán és a bűn a különféle élethelyzetekben. Felkészülhetsz arra, hogy hittel reagálj a megpróbáltatásokra. Friss látást nyerhetsz Isten szuverenitásáról, prófétikus szavaiból. Megtapasztalhatod Isten vigasztalását, bátorítást adhat, hogy Isten kijelenti neked jóságát, és bőséges gondoskodását. Isten hatalmának és szeretetének igazságában, békességet és erőt meríthetsz – függetlenül attól, hogy miféle kihívással kell szembe nézned! Megérted, hogy van értelme a próbáknak és a nyomorúságoknak az életedben.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!