Paraméterek

Kötés: Puhatáblás

Az imádkozó feleség hatalma

Szerző Omartian, S.
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.500 Ft
Menny.:db
Az imádkozó feleség hatalma
1.500 Ft
Menny.:db

Leírás

A nagy sikerű "Az imádkozó szülő hatalma" c. könyv párja, amely bemutatja, hogy Stormie-nek Isten miképpen újította meg, és építette fel házasságát, miután elkezdett imádkozni férje életének döntő fontosságú területeiért.
Az aggodalom nem változtat a házasságodon… Az imádság képes minden átformálni!  A mai élet kihívásai és terhei a sikeres házasságot elérhetetlen álommá teszik. Isten azonban örömét leli a lehetetlennek látszó dolgok valóraváltásában. Ehhez nem szükséges más, csak kérnünk kell Őt. Minden feleség, akinek a férjével való kapcsolat életbevágóan fontos, bepillantást nyerhet ezen az üdítő könyvön keresztül az imának a házasságra gyakorolt hatalmába. Valóságos élethelyzeteken keresztül Stormie egy-egy mintaimádsághoz, majd a házasságért folytatott harcviselés eszközeihez – olyan bibliaversekhez vezet el, amelyek a házasság… 
 
(Keresztyén segítség hídja) 170 old. 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 06. 17.
Elmondtál mindent a lelki tisztaságról. Minél magasabban szállok annál távolabb kerülök a férfitól akit szeretek. Mert ő légbalonban ül vagy motorral száguld. A lelkem csak vár és igazak álmát alussza. A felébredés a fehér mágia vagy lelki séta a mennyországban. vagy valamelyik csodálata.
Köszönöm.