Paraméterek

Oldalszám: 376 oldal
Méret: 22,6 x 15,1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Eszközök a Megváltó kezében

Szerző Paul David Tripp
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.500 Ft 3.150 Ft
Menny.:db
Eszközök a Megváltó kezében
3.500 Ft 3.150 Ft
Menny.:db

Leírás

Talán megkönnyebbülnénk, ha Isten csak képzett szakemberek kezébe helyezte volna a megszentelődésünket, de nem ez a terve – hanem az, hogy a test mindegyik tagjának szolgálata révén az egész egyház egyre érettebbé váljon Krisztusban. Paul David Tripp segít, hogy fölfedezzük, hol van szükség változásra a saját életünkben és másokéban is. Jézus példáját követve elmondja, hogyan ismerjük meg az embereket, és hogyan mondjuk el nekik szeretettel az igazságot.

„Segít, hogy segítsünk másokon (és magunkon), kegyelemközpontú reményt nyújt arra nézve, hogy csakugyan megváltozhatunk, és megmutatja a változáshoz vezető bibliai utat.” (Skip Ryan)

„Csodálatos alkalmazása a régi kelta mondásnak: »Isten elgörbült botokkal is egyenesen üt.« Bármennyire alkalmatlanok vagyunk, Isten örömmel felhasznál minket mások változásának elősegítésére. Minél többet alkalmazzuk a könyvben tárgyalt bibliai elveket, annál jobban beleillünk az Ő hatalmas kezébe.” (Ken Sande)

„Tripp a szív gondos és hozzáértő orvosa. Szerető szíve a Szentíráshoz szokott elmével párosul. Nagyszerű kézikönyv ez lelkipásztorok és lelkigondozók számára. Utat mutat mindenkinek, aki valódi segítséget akar adni másoknak – azt az üdvös segítséget, amely Krisztus megváltó munkájában található.” (Richard D. Phillips)

„Csodás emlékeztető arra nézve, hogy mindazok, akik Jézuséi, segíthetnek másoknak. Isten egymásnak adott minket! Ez a bölcs és hasznos könyv meg kell, hogy változtassa az életünket és az egyház életét. Olvassuk! Örömünkre fog szolgálni!” (Steve Brown)

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 12. 22.
Karácsonyi ajándék lesz. Beleolvasva, nagyon jó könyv.