Paraméterek

Oldalszám: 164 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2019

Őszintén

Szerző Fusco, Daniel
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.990 Ft 2.691 Ft
Menny.:db
Őszintén
2.990 Ft 2.691 Ft
Menny.:db

Leírás

- JÉZUSRÓL ÉS ZŰRÖS ÉLETÜNKRŐL
Van úgy, hogy végignézünk az életünkön, a körülményeinken, és az jár a fejünkben: - az életnek nem ilyennek kéne lennie, nem így kellett volna történnie.
Az élet olyan, mint sokaknak a jazz: teljesen zűrös. Legalábbis annak, akinek nem áll rá a füle. Ha viszont figyelmesen hallgatózunk, előbb-utóbb mégis elkapunk egy-egy hangot a Mester dallamából. Ez a könyv nagyon hasonlít az improvizált zenére. Az egész az efezusi levélre épül, és rögtönözve bontogatja Pál inspiráló témáit: kik vagyunk, mi a látszat és a valóság, mit kezdünk a sok gubanccal a kapcsolatainkban, és hogyan mutatkozik meg Isten szeretete mindezeken keresztül. A szerző azt ígéri, hogy őszinte lesz, amennyire csak tud. Cserébe azt kéri, hogy mi is hagyjunk fel a szőnyeg alá söpréssel, és nézzünk szembe a tényekkel: Az élet zűrös, Jézus valóságos.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy másképp csináljuk... A szerző, Daniel Fusco – lelkipásztor és jazz-zenész – azt ígéri, hogy őszinte lesz, cserébe azt kéri, hogy mi is nézzünk szembe a tényekkel: Az élet zűrös. Jézus valóságos.


(Harmat) 164 old., bolti ára: 2.990.-Ft

 
 
 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 05. 26.
Jó pár könyv után a témában, azt hittem már nem lehet újat mondani vagy írni. De lehet. Ez egy nagyon egyedi stílusban megírt, lehengerlő könyv, és ebből következően újszerű meglátásokkal. Az ilyen könyvek miatt szeretek olvasni, nem az olvasás, mint hobbi miatt.
(Nekem a jazz az egyik zenei stílus, ami totál testidegen. Belehallgattam a szóban forgó Coltrane albumba, de számomra értelmezhetetlen. Bocs Dani. Akik elolvassák a könyvet, majd értik, hogy ezt miért fűztem hozzá :-)