Paraméterek

Oldalszám: 272 oldal
Méret: 18,3 × 12,4 × 1cm
Kötés: Puhatáblás

A jó hír – Az evangelizáció és a helyi gyülekezet

Szerző Stephen McQuoid
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
könyv
2.700 Ft
Menny.:db
A jó hír – Az evangelizáció és a helyi gyülekezet
2.700 Ft
Menny.:db

Leírás

„Csak a történelem fogja megmutatni, hogy mennyire voltunk engedelmesek, mert fennmaradásunk azon múlik, hogy milyen mértékben engedelmeskedünk Krisztus nagy missziós parancsának. Azonban nem elég csupán az evangelizálás vágya; változó világunkban a társadalmunk számára releváns módon kell evangelizálnunk.”
A szerző – egy missziós szervezet vezetőjeként és gyakorló evangélistaként – nem az egyén, hanem a gyülekezet szempontjából közelíti meg az evangelizáció témáját. A társadalmunkat formáló történelmi, kulturális és technológiai hatásokat figyelembe véve járja körbe a kérdést, különös hangsúlyt fektetve a gyülekezetek szerepére. Világszerte és hazájában, Nagy-Britanniában is sok közösség életét megismerve nagy rálátással rendelkezik a gyülekezeti élet területére.
A könyv segítségünkre lehet abban, hogy feltárja az örömhír hirdetésének akadályait, nehézségeit, bemutatja annak bibliai mintáit, és gyakorlati útmutatással is szolgál. A könyv felvetései közül egyesek idegennek vagy furcsának tűnhetnek saját közegünkben, de ha nyitott szívvel olvassuk őket, sok olyan gondolattal gyarapodhatunk, melyek gyakorlati segítséget nyújtanak a közösségi evangelizációban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!