Paraméterek

Oldalszám: 300 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2016

Az akaratos gyerek

Szerző James Dobson
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db
Az akaratos gyerek
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db

Leírás

Tíz gyermekből, 12 akaratos és csökönyös. Valószínű, hogy mi is azok voltunk... !? Dr. Dobson Bibliával a kezében és rendkívül élvezetes stílusban adja szakmai tanácsait. Olyan területeket is hozzáértéssel kezel, melyek manapság népszerűtlenek, pl.:

- a kötelességvállalás bevezetése - a szülői kontroll szeretetteljes alkalmazása

- az értékrend megalapozása - a jutalmazás és büntetés körültekintő alkalmazása

- határvonalak felállítása - önfegyelemre nevelés

- Egy önfejű kis tündér az őrületbe kergeti? - Azon tanakodik, hol rontotta el a dolgot?
- Talán Önnek is akaratos gyereke van… Ha egy makacs, irányíthatatlan és lázadó ifjúval kell megbirkóznia, és már belefáradt a küzdelembe, bátorodjon fel,mert van remény. Ebben a könyvben segítséget talál. Dr. Dobson újraírta, felfrissítette és kibővítette klasszikus könyvét a szülők és tanítók új nemzedéke számára. Könyve tele van gyakorlati tanácsokkal, melyeket hosszú évek tanácsadói tapasztalatából merít, és a legfrissebb kutatási eredményeket legendás humorával és bölcsességével ötvözi. Kitér többek között a testvérek közti viszályra, az alacsony önértékelésre, a testi fenyítés és a bántalmazás közötti különbségre, és külön fejezet foglalkozik a speciális igényű ADHD-s gyerekek nevelésével. 
Hasznos olvasmány minden szülő és tanár számára, aki olyan gyerekek nevelésével küszködik, akik eltökélték, hogy a saját szabályaik szerint fognak élni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!