Paraméterek

Oldalszám: 300 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

Nem tervezett

Szerző Abby Johnson
Átlagos értékelés: (3)
Kívánságlistára teszem
könyv
3.490 Ft
Menny.:db
Nem tervezett
3.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Abby Johnson 2009. októberében hátat fordított addigi munkájának. Ennek az egyszerű cselekedetnek országszerte hírement. Abby a Planned Parenthood szervezet egyik texasi klinikájának igazgatója volt, de nem sokkal azután, hogy életében először személyesen közreműködött egy abortusz elvégzésében, hátrahagyott mindent, hogy a Szövetség az Életért mozgalomhoz csatlakozzon. Mi történhetett ott, a klinikán, ami a Planned Parenthood szervezet vezetőjét - aki nem sokkal korábban még az Év Dolgozója volt - erre a drasztikus lépésre késztette? Mi volt a Planned Parenthood válasza erre a hirtelen távozásra?
A Nem tervezett lapjain Abby élettörténete bontakozik ki előttünk: egy lélegzetelállító személyes dráma sorsfordító találkozásokról, egy tárgyalótermi ütközetről, és a szellemi átformálódásról. Most bővített kiadásban olvasható, ahogy Abby, mindkét oldalt megjárt, sajátos látásmódja révén izgalmas és megindító módon fedi fel az abortuszt övező politikai ellentéteket. A Nem tervezett kötelező olvasmány mindazoknak, akiket érdekel az élethez való jog és a szabad választás örök küzdelme, és együttérzéssel fordulnak a krízisterhességet hordozó nők felé. 

 

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 04. 27.
Kiváló könyv egy pálfordulásról. Hogyan lesz egy abortuszklinika igazgatójából abortusz ellenes aktivista. Az igazságot meglátni egy dolog, de belátni, hogy korábban mennyi rosszat tettünk és minden erőnkkel ellene menni annak, amiben korábban hittünk, az már bátorság kérdése.
2022. 04. 07.
Nagyon jó könyv. Nem lehet letenni, olyan izgalmas.
2022. 01. 27.