Paraméterek

Oldalszám: 516 oldal
Méret: 20,5 × 14cm
Kötés: Puhatáblás

Élet-átformáló szellemi erő

Szerző Derek Prince
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.500 Ft
Menny.:db
Élet-átformáló szellemi erő
4.500 Ft
Menny.:db

Leírás

AZ ISTENI HELYCSERE: A teljes evangélium üzenete egy konkrét történelmi esemény körül forog: ez Jézus áldozati halála a kereszten. Ismerd meg Isten gondoskodását, aminek egyetlen mindenre elégséges alapja van minden ember számára: az a helycsere, amely a kereszten ment végbe. 

HOGYAN JUTHATUNK ÁTOKBÓL ÁLDÁSBA: Az átkok és áldások nagyon valóságos dolgok. Derek Prince kutatása ebben a témában egyedülálló. Segít Neked felismerni az átkok eredetét, megérteni működésüket, és megtudhatod, hogyan tudsz megszabadulni tőlük, hogy Isten teljes áldását élvezhesd.  

A SZENT SZELLEM TEBENNED: Ki ne kívánná a Szent Szellem személyét, hangját, erejét, szabadságát, örömét? Helyezd az Őt megillető helyre, és Isten bevezet Téged a személyes kapcsolat teljességébe az Ő Szent Szelleme által. 
ISTEN ORVOSSÁGOS ÜVEGE (átdolgozott kiadás): Találd meg Isten receptjét a magad számára, halld meg az Ő útmutatásait, pontosan kövesd az Ő utasításait és tapasztald meg Isten Szavának mindenható erejét, hogy legyőzd a betegséget és egészségesen élhess! 
SZELLEMI HADVISELÉS (átdolgozott kiadás): A keresztény élet egy tudatos hadviselés Sátán és az ő erejével szemben. Ismerd fel és éld át, hogy egy diadalmas hadsereg soraiban küzdhetsz ellene – testvéreiddel vállvetve, győzelemben a feltámadt Krisztus parancsnoksága alatt. 
ÖNKÉPZŐ BIBLIAKURZUS (átdolgozott és bővített kiadás): Koncentrálj az igazságra! Az Ige felépít, megszabadít! Szánd oda magad fegyelmezetten! Tanuld meg, hogy kell tanulmányozni a Bibliát, és tapasztald meg az Ő életátformáló erejét. 
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!