Paraméterek

Oldalszám: 240 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

Szelíd és alázatos

Szerző Dane Ortlund
Átlagos értékelés: (3)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db
Szelíd és alázatos
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db

Leírás

Keresztyénként gyakran érezzük úgy, hogy Jézusnak bizonyára csalódást okozunk, és talán már elege is lett belőlünk. Nagyon jól tudjuk, mi mindent tett értünk; de hogy mi van a szíve mélyén, és mit érez irántunk bűneink és gyengeségeink láttán, abban már nem vagyunk olyan biztosak.
A Máté evangéliuma 11. részében Jézus azt mondja magáról, hogy ő „szelíd és alázatos szívű”, és minden vágya, hogy népe megnyugvást találjon benne. A könyv e szavakra alapozva ás le azokba a bibliai szakaszokba, melyek Krisztus bűnösök iránti szeretetéről szólnak, s melyek nagy bátorítást jelenthetnek menny felé tartó fáradságos és botlásokkal teli utunkon.

„A címet olvasva azonnal vágyakozás, remény és hála ébredt bennem. A mondanivaló gyógyír minden bűntől és szenvedéstől sebzett szívnek. Meghívás, hogy vigaszt találjunk szelíd és irgalmas Megváltónknál; miközben tudjuk, hogy pont az ellenkezőjét érdemelnénk.”
Nancy DeMoss Wolgemouth, író, a Hazugságok, amiket a nők elhisznek és az Istennek mégiscsak igaza lehet című könyvek szerzője

Vélemények

4.33
3 értékelés
2
0
1
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 06. 18.
Szívmelengető rezonanciákat ad, mintha egy új világba csöppennénk olvasás közben : az irgalmasasság, a tökéletes szeretet birodalmába. Rövid fejezetek, mégis, mintha Jézus 3D-ben lépne elő belőlük !
2022. 03. 24.
2022. 01. 06.
NAGYON ÁLDOTT KÖNYV! :)