Paraméterek

Oldalszám: 352 oldal
Méret: 19 x 16cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2020

Jézus meséskönyve a Biblia

Szerző Lloyd-Jones, Sally
Átlagos értékelés: (8)
Kívánságlistára teszem
Könyv
6.900 Ft 6.210 Ft
Jézus meséskönyve a Biblia
6.900 Ft 6.210 Ft

Leírás

Újra kapható! Jézus, ott rejtőzik minden történetben - Ez a gyönyörűen megírt és megrajzolt könyv minden gyermeket arra indít, hogy felfedezze Jézust, aki nemcsak Isten nagy szabadítási történetének, hanem saját történetének is középpontja... Egy történetet mesél el, amelynek főhőse egy kisgyermek. De nem akármilyen gyermek, őrajta múlik minden! Noétól Mózesen át Dávid királyig, mindenki az ő nevét suttogja... Jézus olyan, mint a hiányzó puzzle-darab, ha helyére kerül, összeáll a kép.

Vélemények

4.75
8 értékelés
7
0
1
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 02. 29.
2023. 06. 10.
Szerintem a legfantasztikusabb gyermekbiblia! A szerző abszolut érti az evangèliumot , és érzi Isten szívèt, Isten szeretete sugárzik a könyv lapjairól. Azt is érti, és bemutatja, hogy az egész Biblia egyetlen összefüggő történet, ahol minden Jézusra mutat. Én felnőttként tanulok belőle, sokszor a könnyekig meghat. 3 ès 5 èves gyerekeimnek kezdtem el, a nagyobbik nagyon szereti és a kicsi is sokszor csatlakozik. Csak ajánlani tudom!
2022. 12. 28.
Nagyon értékes könyv.

2022. 02. 11.
Nagyon jo gyermekbiblia, pont az ajanlott korosztaly szintjen. Evangeliumi, Jezus-kozpontu, mai nyelvezetu de kozben megis teologiailag is pontos. Az illusztraciok is szepek, sokoldaluak. A szoveg sem unalmas, van benne parbeszed es dinamika. Szerintem a legjobb, amivel talalkoztam.
2021. 05. 11.
5 éves lányomnak vettem, de beleolvastam és korainak tartom, hogy elkezdjük vele.
2021. 01. 18.
Még ilyen jó gyerekeknek való Bibliát nem láttam! Nagyon élvezzük 5 éves kislányommal!
2020. 11. 19.
A könyv teljes mértékben megfelel ez elképzeléseimnek. Nagyon örülök, hogy ezt választottam a lányomnak.
2020. 11. 13.
Két evangéliumi lelkész apuka is ezt ajánlotta nekünk a gyerekbibliák közül, mint legtartalmasabbat. Nagyon jó, hogy a lényegre, Jézus Krisztusra (Isten benne megjelenő szeretetére) fókuszál az összes történeten át. Szép, igényes könyv, jó és gyerekszerű a szövege, kreatív a képi világa. Inkább 5-6 éves kortól mondanám jónak, kisebbeknek túl összetett. Kb 45 történet van benne.
Egyetlen nagy hibája (bár értem a szándékot) ez a bugyuta címadás. Még ha az előszó le is írja, hogy ezek a mesék egytől egyig igazak, akkor sem tartom szerencsésnek a megközelítést. Ezt mindenképp helyre kell majd náluk tenni (a kisebb még kicsi hozzá, jövőre tervezzük velük elővenni). Nem szeretnénk, hogy a mesék közül tekintsék ezt egynek, jobb lenne, ha a mi bibliaolvasásunk, igehallgatásunk nekik való megfelelőjeként látnák, amiben Istenről tanulhatnak.