Paraméterek

Oldalszám: 236 oldal
Kötés: Puhatáblás

Többre lettél teremtve

Szerző Cymbala, Jim
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.000 Ft
Menny.:db
Többre lettél teremtve
2.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Jim Cymbala tisztában van valami olyasmivel, amit sokan nem ismertünk még fel: hogy egy kényelmes, biztonságos élet nem fogja azt a megelégedettséget eredményezni, amire áhítozunk.
Akár jónak tűnik most az életed, akár nem, Cymbala hisz abban, hogy Isten többet tartogat számodra. Ebben a könyvben segít rájönni, hogyan érheted el azt a "többet", amit Isten szánt neked - több békét, igazi örömet és egy valódi életcélt. Ahogyan megnyitod magadat az Istentől jövő "több" előtt, egyben fel fogod fedezni egyedi feladatodat is: azt az egy dolgot, amire Isten téged hív - és senki mást -, hogy az Ő munkája érdekében ezen a világon elvégezd.
A Többre lettél teremtve lenyűgöző képet fest hozzád hasonló emberekről, akik rájöttek, hogy Isten "többje" több eredményt, több energiát és a végén több boldogságot hoz. Segíteni abban, hogy elképzelj egy teljesebb, gazdagabb szellemi területet, amire legbelül vágyakozol.
A Bibliából vett példákkal, kortársak történeteivel és a saját életének megtapasztalásaival Cymbala rámutat az útra egy bővölködőbb, mélyebb élethez és segít megragadni mindent, amit Isten neked akar adni.
 
 
(Szegletkő.) 236 old. ára: 2.000.-Ft
 


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!