Paraméterek

Oldalszám: 362 oldal
Méret: 22,5 x 14,3cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2016

Céltudatos élet / bővített kiadás

Szerző Warren, Rick
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.900 Ft 2.610 Ft
Menny.:db
Céltudatos élet / bővített kiadás
2.900 Ft 2.610 Ft
Menny.:db

Leírás

Ha az életünk értelmét keressük, nem magunkra kell néznünk, hanem Istenre, a Teremtőnkre, akinek célja van az életünkkel. Ha tisztában vagyunk Isten személyesen ránk szabott tervével, a keresztyén életünk nem küszködésről és erőlködésről fog szólni, hanem világos döntésekről, amelyek következményeit az örökkévalóságban is érezni fogjuk. A könyv egy 40 napos "lelki utazást" kínál fel, amelyet ha végigcsinálunk, életünkben jelentős változás állhat be, jobban igazodhatunk Isten tervéhez. Rick Warren, Oswald Chambers nyomdokain haladva a XXI. század emberének ad egy olyan modellt, amely segít a keresztyén életet a mai korban győzedelmesen élni. A könyv olvasása reményt ad, de kihívást is jelent, amikor életünk értelmét keressük. (40 napos lelki gyakorlat segít ezt a tervet a mindennapok gyakorlatába átültetni.)
Rick Warren alapítója és főlelkésze Amerika egyik legnagyobb gyülekezetének {Saddleback Church) Los Angeles külvárosában. Világszerte az általa alapított "Purpose Driven Movement" mozgalomban lelkészeket képeznek a hatékonyabb szolgálatra. Ismert és keresett szerző. Egyik legjelentősebb könyve a "Purpose Driven Church" több mint 1 millió példányban kelt el, és 20 nyelvre fordították. A XX. század legjelentősebb 100 keresztyén könyve közé választották. Jelen könyvét már több mint 20 millió példányban adták el szerte a világon.

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 12. 23.
A kivonatot már majdnem elolvastam ami a könyv mellett volt. A könyv fejezetet atfutottam. Azért tetszik mert céltudatosan felepitett rendszerezett a gondolatmenete. Biztos vagyok benne hogy nagy hasznát fogom látni. Köszönöm hogy elmondhatatlanul ezt.