Paraméterek

Oldalszám: 246 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2019

Az igazi keresztyénség

Szerző George, Bob
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db
Az igazi keresztyénség
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db

Leírás

Újra megjelent! Újra kapható ez a kiváló könyv, amely 20 évvel ezelőtt jelent meg először és hatalmas siker volt! Fontos, felszabadító üzenetével része volt az akkori ébredésnek, hogy csak egyedül úgy lehetséges igazi keresztyén életet élni, ha megmaradunk abban a szabadságban, amelyre Krisztus elhívott minket nincs más út. Tíz keresztyénből legfeljebb egy él igazán boldog és bővölködő életet, míg a többi kilenc fásult és leterhelt, pedig mindent úgy tesz, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mi hiányzik hát? Hol a hiba?
Bob George – sok más keresztyénhez hasonlóan – nagy örömmel indult el ezen az úton, de aztán kiábrándult, megfáradt. Saját életének küzdelmeiből, sok éves tanítói és lelkigondozói tapasztalatából merítve arról ír ebben a könyvben, hogy miért veszíti el sok hívő ember a kezdeti lelkesedését, és miért válik számára a keresztyénség puszta megszokássá. Bob rámutat: egyedül úgy lehetséges igazi keresztyén életet élni, ha megmaradunk abban a szabadságban, amelyre Krisztus elhívott minket.
– Mit jelent az, hogy Krisztus bennünk él?
– Hogyan élhetek naponként az Úr örömében?
– Ha valóban új teremtés lettem, miért küzdök még mindig a régi bűnökkel, kísértésekkel?
Az Igazi keresztyénség mindenkinek nagy segítségére lesz, akinek őszinte vágya megélni azt a bővölködő életet, amiről Krisztus beszélt. Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük!
BOB GEORGE a Tanítványság Lelkigondozói Szolgálat alapítója és vezetője, az Embertől emberig rádióadás tanítója és lelkigondozója, számtalan bibliatanulmány szerzője, aki Isten kegyelmének és szeretetének üzenetét szeretné minél több emberhez eljuttatni.


 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 09. 02.
2020. 02. 13.
Olvastam a könyv első kiadását . A fordítás nem volt tökéletes , de az üzenet átható volt.
Az új fordítással megjelent második kiadás azonban kötelező olvasmánnyá kellene hogy váljon minden hívő ember számára.
Gondolkodás- és életformáló üzenet a klasszikus kereszténységről, aminek a középpontjában a mindent átformáló kegyelem áll.