Paraméterek

Oldalszám: 250 oldal
Kötés: Puhatáblás

Digitális kokain

Szerző Huddleston, Brad
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db
Digitális kokain
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db

Leírás

Út az egyensúly felé. Egy igazi hiánypótló mű gyermekeikkel törődő szülőknek, hivatásukat felelősséggel végző tanároknak és értelmes érvek fogadására kész fiataloknak..
 
Mi a különbség egy fél csík kokain és egyórányi videójátékozás között?  - Az agyunk szempontjából semmi. Mit tehetünk azért, hogy hatékonyabban tudjunk több feladatot végezni egyszerre?  - Az agyunk szempontjából semmit. Hogyan járulnak hozzá a tanteremben használt digitális eszközök az összpontosításhoz?  - Az agyunk szempontjából sehogyan.
A digitális világgal kapcsolatos tanácstalanságot, habozást és félelmet olyan tényekkel söpri le a színről Brad Huddleston Digitális kokain című könyvében, amelyek már az első oldaltól kezdve nagyobb biztonságot jelenthetnek saját magunk és családunk számára. Legyen szó játékról, pornográfiáról, internetes zaklatásról, vagy az osztályzatok romlásáról, bepillantást nyerhetünk abba, milyen csodálatosnak alkotta Isten az agyunkat, és megérthetjük, hogyan viszonyul agyunk a robbanásszerűen fejlődő digitális kommunikáció világához, és hogyan tudhatjuk biztonságban a családunkat. Az okostelefon, tablet vagy számítógép hasznos segédeszköz lehet… vagy mégsem! Mi döntjük el. Brad műve pedig erőt ad ehhez a döntéshez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!