Paraméterek

Oldalszám: 286 oldal
Méret: 20,3 x 13,3cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

Könyörtelen leszámolás a rohanással

Szerző John Mark Comer
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.750 Ft 3.375 Ft
Menny.:db
Könyörtelen leszámolás a rohanással
3.750 Ft 3.375 Ft
Menny.:db

Leírás

John Mark Comer lelkész és író élete külső mércével mérve abszolút sikeresnek tűnt. Belülről azonban már korántsem volt ilyen szép minden. Egy megbízható mentorhoz fordult útmutatásért, és azt hallotta tőle: „Könyörtelenül számolj le a rohanással! A kapkodás a szellemi élet nagy ellensége.” Nem erre a válaszra számított, de erre volt – és erre van – szüksége. Modern világunk mérgező légkörének sokszor csak a tüneteit kezeljük ahelyett, hogy rátapintanánk az okra. Egyre többen mutatnak rá, hogy nagyon sok rossznak a rohanás, a túlzott elfoglaltság a gyökere. Ez a könyv lenyűgöző érzelmi és szellemi érveket sorakoztat fel a rohanással szemben, a lassúbb, egyszerűbb életvitel mellett.

John Mark Comer az oregoni Portland központjában él feleségével és három gyermekével. A Bridgetown Church gyülekezet tanításért és látásért felelős lelkésze. Mostani gyülekezetének plántálását megelőzően egy kertvárosi megagyülekezet lelkésze volt. Még korábban zenekarban játszott. Mesterdiplomáját bibliai és teológiai tanulmányokból szerezte a Western Seminary teológián.

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 05. 10.
Nagyon jó könyv! Megmutatja, hogy a mai rohanó világunkban mik azok a dolgok, melyek távol tartanak Istentől, Jézustól és hogyan kerülhetünk közelebb hozzá, hogyan lassulhatunk le. És teszi mindezt könnyed, de tényekkel megalapozott, logikus stílusban. Ajánlom mindenkinek.
2023. 07. 26.
Igazán figyelemfelkeltő, mókus kerék és pörgés ellen szól, azt írja a rohanás = szétkuszálással, szóval érdemes visszavenni.