Paraméterek

Oldalszám: 370 oldal
Méret: 16,3 x 11,9cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2023

A Te szavadra / Áhítatok minden napra

Szerző Spurgeon C.H.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.900 Ft
Menny.:db
A Te szavadra / Áhítatok minden napra
4.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Ismét egy új Spurgeon áhítatós könyv! Lelki kenyér az év minden napjára. Megjelent Spurgeon angol igehirdető A Te szavadra című áhítatos könyve Fordította Dr. Pótor Imre vásárosnaményi református lelkész. Szeretettel ajánljuk napi lelki tápláléknak. 

Charles Haddon Spurgeon, általában csak C. H. Spurgeon, (1834. június 19. - 1892. január 31) angol prédikátor volt, aki a mai napig hatással van egyes keresztény felekezetekre. A keresztény világban a prédikátorok fejedelmeként tartják számon. Gyakran prédikált a több mint 10.000 fős hallgatóságnak.

Wolfgang Bühne – aki ezt az áhítatos könyvet összeállította - előszavában a következőket írta: „Spurgeon egyszer Péter ’helyreállításáról’ prédikálva ahhoz a kakashoz hasonlította magát, amelyik emlékeztette az Úr tanítványát a főpap udvarában. Ebben a szegény kakasban önmagamra ismerek; de remélem, hogy a Mester tekintete összekapcsolódik gyenge prédikációmmal. Kukorékolj csak tovább, szegény madár; mert ha Jézusra tekintesz - miközben kukorékolsz -, nem hiába teszed: összetöröd Péter szívét!’ ” Kívánjuk, hogy ezt a szerepét töltse be ez az áhítatos könyv is, hogy sokan új életre ébredhessenek fel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!