Paraméterek

Oldalszám: 206 oldal
Kötés: Puhatáblás

Megtűrt bűneink

Szerző Jerry Bridges
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.500 Ft
Menny.:db
Megtűrt bűneink
2.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Amint az a címből is világosan kiderül, ez a könyv a bűnről szól – nem a társadalomban tapasztalható égbekiáltó bűnökről, hanem elsődleges célközönségem, a keresztyének „kifinomult” bűneiről. Az az egyre erősödő meggyőződés ihletett e könyv megírására, hogy azok közülünk, akiket én csak „konzervatív evangéliumi keresztyéneknek” nevezek, sok esetben annyira a társadalomban tapasztalható „súlyos” bűnökre figyelnek, hogy a hívők saját maguk „kifinomultabb” és enyhébbnek tűnő bűneivel elfelejtenek foglalkozni.

Az evangélium azonban csak a bűnösöké, vagyis azoké, akik felismerik, hogy szükségük van rá. Sok keresztyén azt gondolja, hogy az evangélium a hitetleneknek szól, s ha egyszer már Krisztusba vetettük a bizalmunkat, nincs rá szükségünk többé. Én ezzel szemben arra szeretnék rámutatni, hogy az evangélium nem csupán abban az értelemben Isten éltető ajándéka, hogy elvezet az üdvösségre, hanem abban az értelemben is, hogy segítségével felvehetjük a küzdelmet az életünkben folyamatosan munkálkodó bűnnel. Továbbra is nap mint nap szükségünk van tehát az evangéliumra. - Jerry Bridges


(Presbiteriánus Kiadó) 206 old, ára: 2.500-ft

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 02. 10.
Nagyon jó, gyakorlatias könyv és nem fél hozzányúlni azokhoz a témákhoz, amelyeket szívesen mellőzünk, de amelyek sok területen mozgató rugói az áldásnak vagy az átkoknak.