Paraméterek

Oldalszám: 273 oldal
Méret: 23,3 x 16cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2019

Isten akarata nyomában

Szerző Eggerichs, E.
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.890 Ft
Menny.:db
Isten akarata nyomában
3.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Elvállaljam ezt a munkát? Hagyjam ott az állásom? Kezdjek egy új kapcsolatot? Költözzek el? Maradjak? Honnan tudhatjuk meg, mi lehet Isten akarata életünk sorsdöntő kérdéseiben? Mit szólnánk hozzá, ha teljes szabadságot kapnánk ezekben a döntésekben? Emerson Eggerichs vallja, hogy Isten akarata a Biblia alapján világos, és könnyen megismerhető. A szerző közel húsz éven át a Michigan állambeli Lansigben működő Trinity Church vezető pásztora volt, mielőtt útjára indította a Szeretet és Tisztelet konferenciákat. Ezt megelőzően barátjával együtt a "The Open Door" tanácsadó központot vezették a lowa állambeli Cedar Rapidsban. Munkája során azt tapasztalta, hogy a hozzá tanácsért fordulókhoz hasonlóan ő maga is nehéz döntésekkel szembesül, és tudni akarta, vajon ezek a döntések Isten akarata szerint valók-e. Több évtizedes alapos bibliatanulmányozás során olyan egyszerű és világos alapelveket és igazságokat fedezett fel, amelyek vele együtt sokak számára jelentettek szabadulást.

Ez a könyv jó kiindulópontul szolgál, ha szeretnénk megismerni Isten akaratát, hogy azt szem előtt tartva hozhassuk meg életünk nagy döntéseit és éljük mindennapjainkat. Útmutatót kapunk, amely segít megtalálni a rég vágyott szabadságot, majd a szerzőhöz hasonlóan másokat is segíthetünk, hogy megtalálják azt.  Emerson Eggerichs a Szeretet és tisztelet kötetek New York Times bestseller szerzője. Feleségével, Sarah-val együtt vezetett nagy sikerű Szeretet és Tisztelet konferencia-sorozataik Egyesült Államok-szerte népes közönséget vonzanak.

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 01. 13.
Minőségi könyv, megjelenésével a keresztény könyvek között is a kiválóságot képviseli, - a belső tartalmával együtt. Aki szereti az amerikai keresztény stílust, az szeretni fogja a könyvet, és a Biblia mellett többször elolvassa.