Paraméterek

Oldalszám: 288 oldal
Méret: 15 x 23cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

Megnyílt egek

Szerző Johnson, Bill
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db
Megnyílt egek
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db

Leírás

Tapasztald meg a folyamatos ébredést! A történelemben vannak időszakok, amikor Isten jelenléte ébredést hoz - erőteljes működésbe lép, lelkeket ment meg és csodákat szabadít fel. Gyakran a Szent Szellem elszigetelt, egyedi kitöltetéseként gondolunk ezekre az időszakokra. Vajon lehetséges ébredést tapasztalni minden nap, életvitelszerűen is? Bill Johnson pásztor határozott igennel válaszol. A világszerte elismert bestseller szerző, a kaliforniai Reddingben működő Bethel gyülekezet rangidős vezetője, Bill Johnson szíve az ébredésért dobog. Bethelben töltött szolgálati ideje alatt az egyházközösség olyan valamit tapasztalt meg, amit csak a Szent Szellem folytonos, szakadatlan kitöltésének lehet nevezni.
Mérföldkőnek tartott könyvében Bill pásztor e mozgalom pásztoraként nyert tapasztalatai alapján tanít, megosztva az ébredés iránti szenvedélyét azzal a gyakorlatias bölcsességgel együtt, amely ahhoz szükséges, hogy Isten munkája mind személyes, mind testületi szinten tartós maradjon.

A Megnyílt egek serkenteni fog abban, hogy:
o Új módon határozd meg, hogy a valódi bibliai mérce szerint mit tekintesz "normális" kereszténységnek.
o Fenntartsd a szíved oltárán égő szent tüzet, miközben tovább kiáltasz a Szellem még nagyobb kitöltetéséért.
o Tanúja légy az ébredés túlcsordulásának a kultúra szélesebb közegében is, a társadalom megreformálását és alkotóképes reneszánszát hozva.
o Felfedd az ébredés jutalmát, és az arra indítson, hogy törekszel rá bármi áron.
o Azonosítsd a testületi ébredést általánosan kísérő zűrzavart, és megtanuld irányítani azt.
o Minden befolyási körben az ébredés hordozója legyél, terjesztve a tüzet az iskoládban, otthonodban és a vállalkozásodban.

Ha arra szomjazol, hogy Isten friss munkát kezdjen az életedben, gyülekezetedben vagy közösségedben, a Megnyílt egek vezérfonalat ad ehhez az oltár előkészítésén és az Isten tüzével való találkozáson keresztül, mindennap táplálva azt a tüzet! Miért érnéd be bármi kevesebbel?

(Immanuel Alap.) 288 old. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!