Paraméterek

Oldalszám: 284 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2019

Gyógyulás a rejtett bántalmazásból

Szerző Thomas Shannon
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.500 Ft 4.050 Ft
Menny.:db
Gyógyulás a rejtett bántalmazásból
4.500 Ft 4.050 Ft
Menny.:db

Leírás

A pszichés bántalmazásból való felépülés 6 szakasza
Mindenhol akadnak mérgező emberek a családokban, párkapcsolatokban, munkahelyeken, vallási közösségekben elrejtőzve. A pszichés bántalmazás alattomos és rejtett természete abból fakad, hogy a bántalmazók viselkedésének fontos elemei a megrögzött és ismétlődő titkos játszmák, melyeket egyedül vagy többedmagukkal űznek a céltáblának kiszemelt személlyel. A pszichés bántalmazás elszenvedői gyakran nem tudják pontosan leírni, mi is történt velük, sőt sok esetben nincsenek tudatában annak, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek. A pszichés bántalmazásnak nincsenek külsérelmi nyomai. Nincsenek kék foltok, törött csontok, sem pedig lyukak a falban. A sebek, törések és lyukak a bántalmazottak belsejében vannak elzárva. A könyv felfedi a rejtett bántalmazás valódi természetét, és bemutatja a bántalmazásból való felépülés szakaszait, melyeken a terapeuta szerző megfigyelései alapján minden bántalmazott keresztülmegy a mérgező kapcsolatokból való gyógyulás során. A könyv egyszerűen, közérthetően és mély empátiával kíséri végig a túlélőket a felépülés útján. A könyv felfedi a rejtett bántalmazás valódi természetét, és bemutatja a bántalmazásból való felépülés szakaszait, melyeken a terapeuta szerző megfigyelései alapján minden bántalmazott keresztülmegy a mérgező kapcsolatokból való gyógyulás során.

 
 

Vélemények

1.00
1 értékelés
0
0
0
0
1
Írja meg véleményét!
2019. 10. 24.
Sok sok kiadványt olvastam, s ettől a könyvtől sokat reméltem, mert az élezemben sok olyan problémával találkoztam, amiről a szerző ír. Sok sebet ejtett a szívemben a múlt és nehezen épültem fel belőle.
A könyv maga számomra elég száraz volt, s hogy a 95. oldal uzán sem olvastam Isten igéjéről egyetlen egyet sem, ez számomra eléggé kiábrándító volt.
Véleményem szerint a könyv lehetne hitelesebb, de inkább Isten igéje felé odientálódó...