Paraméterek

Oldalszám: 210 oldal
Méret: 18,3 × 12,4 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

Elég jó nő

Szerző Révész Szilvia
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.990 Ft 2.691 Ft
Menny.:db
Elég jó nő
2.990 Ft 2.691 Ft
Menny.:db

Leírás

Légy az, akinek Isten megálmodott! Manapság - vagy a bűneset óta - , önképzavarral  küzdünk. Hiba került a rendszerbe, és amióta elszakadtunk Istentől, nem találjuk önmagunkat és a helyünket e Földön. Egy mai nő számára az élet olyan, mint egy láthatatlan csapdákkal teli útvesztő: számtalan lehetőség kínálkozik a boldogulásra, de kevés a támpont ahhoz, hogy jó döntéseket hozzunk. Egyszerűbbnek tűnik sodródni a tömeggel, mint kitaposni a saját ösvényeinket. Nehéz "elég jónak" lenni egy olyan világban, amely a fogyasztásra rendezkedett be, és ahol teljesítményeink - vagy az azokról mutatott kép - alapján ítélnek meg minket. De nézhetünk az életre úgy is, mint csodálatos kalandra, a felfedezésre váró lehetőségek tárházára, ahol a legváratlanabb helyzetek is áldásokat hozhatnak. Egy biztos: bárhol tartunk is az utunkon, számíthatunk Isten támogatására, személyes útmutatására. Révész Szilvia könyve arra bátorít, hogy éljünk akként a nőként, akinek Isten szánt minket, hogy végül hálával, örömmel és elégedetten tekinthessünk majd vissza a megtett útra.
 
 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 11. 10.
Nagyon jó útmutató ahhoz, hogy elfogadjuk saját tökéletlenségünket, szeressük önmagunkat, mert csak ezután tudunk másokat is szeretni, és trrmészetesen mindehhez kérjük Isten segítségét..
2020. 11. 14.
Nagyon örülök, hogy egy újabb kinccsel ajándékozott meg bennünket nőket az írónő!
Az írás nagy segítséget nyújt olyan problémákban nekem, mely minden nőt- így engem is foglalkoztat. Hálás vagyok Révész Szilviáért, a szolgálatáért, és azért, hogy mindig aktuális témákban segít nekünk írásaival! Az Úr vezesse minden útján élete minden napján!
Szeretettel és tisztelettel: Kiss Noémi Seregélyesről