Paraméterek

Oldalszám: 240 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Szerintem, szerinted

Szerző Draneen, W.D.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.990 Ft 3.590 Ft
Menny.:db
Szerintem, szerinted
3.990 Ft 3.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Újra megjelent, új borítóval!  Amikor Juli először pillantja meg Bryce-ot, még a lélegzete is eláll a ragyogó kék szemek láttán. Amikor Bryce először néz Julira, minden porcikája ugyanazt súgja neki: menekülj! Így veszi kezdetét az a hat évig tartó különös viszony, amely Bryce számára örökös kínszenvedést, míg Julinak az első csók utáni állandó sóhajtozást jelenti. Juli lassan rádöbben, hogy a szuper helyes és népszerű srác után talán nem is érdemes annyira teperni, Bryce ugyanakkor egyre kevésbé akar már menekülni Juli elől, sőt, akit éveken át próbált elkerülni, azt most nem tudja kiverni a fejéből… Wendelin Van Draanen finom humorral megírt regénye két kamasz, Juli és Bryce szemszögéből mutatja be ugyanazt a szerelmi történetet, amely a félreértések és elszalasztott lehetőségek sorozatából épül fel. A teljes kép ugyanis sokszor más, mint pusztán a részek összessége…  Az amerikai írónő több mint harminc regényt írt már tinédzsereknek. A School Library Journal a 21. század TOP 100 fiataloknak szóló regénye közé nevezte be a kötetet, amelyből a Warner Brothers filmet is készített Flipped címmel.. A könyv alapján készült a nagy sikerű  "Változó szerelem" (Flipped) című film.

Ez a könyv számomra maga volt a nagybetűs SZERELEM: minden, amiért érdemes kézbe venni egy történetet, olvasni, spórolni, eltűnni a szeretteink elől, órákat tölteni a könyvesboltban, nem enni és nem aludni, sírni és nevetni, megszállottnak lenni, gyűjtögetni és egy más világban élni.
Olyan fajta könyv volt ez, ami a sorok között 
finoman megbújó egyszerűségével, tisztaságával, mélységével és mondanivalójával megérintette a lelkemet. Elmondhatatlanul nagy kedvenc lett!” „Sippancs’ 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!