Paraméterek

Oldalszám: 255 oldal
Kötés: Puhatáblás

Az öröm játéka örök

Szerző Porter, H. Eleanor
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.800 Ft
Menny.:db
Az öröm játéka örök
3.800 Ft
Menny.:db

Leírás

 "Az élet játéka" c. könyv folytatása!
Ha nem tudod kicsoda Pollyanna, akkor először olvasd el: Az élet játéka c. könyvet, ha pedig tudod, akkor azt hiszem nem kell semmit sem mondanom, talán csak annyit, hogy ez a folytatása a világ egyik legjobb könyvének! Az öröm játéka - vajon mit jelenthet ez a szokatlan kifejezés? Aki hallott vagy olvasott már Pollyannáról, rögtön elmosolyodik, hiszen tudja, hogy a boldog és kiegyensúlyozott élet titkát takarják ezek a szavak. Ám még az is, aki ebben a regényben találkozik először a kislánnyal, igen hamar rájön, hogy a "játékot" receptre kellene árulni a sok pirula, vitamin és erősítő szer helyett. Felnőtt, gyerek, bárki alkalmazhatja, naponta akár többször is. Roppant egyszerű és módfelett hatásos. Ráadásul mellékhatása sincs. Hacsak nem tekintjük annak a szájunk szögletében egyre gyakrabban megjelenő mosolyt, meg a családtagjaink, kollégáink, csoporttársaink, barátaink arcán, sőt, a boltban, buszon, postán utunkba kerülő ismeretlenek tekintetében megfigyelhető furcsa változásokat...
Fordulatos, eseménydús, meglepetésekkel teli, egyszerre szórakoztató és elgondolkodtató ez a regény, igazi "békebeli" olvasnivaló.

(Szent Gellért Kiadó) 255 old.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 02. 09.
Mindenkinek ajánlom, bűbájos kislányról szól az Élet játéka c. könyv folytatásaként, önálló olvasmánynak is megfelel. Felvidít, könnyed olvasni való. Kitűnő felnöttnek gyereknek egyaránt.