Paraméterek

Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása

Szerző Covey, S.
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.990 Ft 4.491 Ft
Menny.:db
A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása
4.990 Ft 4.491 Ft
Menny.:db

Leírás

Új kiadás!  Sean Covey világsikerű könyve tizenévesek és fiatal felnőttek milliói számára jelentett iránytűt ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az életük. Kézikönyv arról, amit mindenkinek tudnia kell a helyes énképről, az egészséges kapcsolatokról, a csoportnyomásról, az elvek vállalásáról és arról, hogy miképp valósíthatjuk meg a céljainkat.

„Ha tehetném, minden tíz és húsz év közötti fiatal (és szülei) számára ajándékba adnám: hadd erősödjék az életbátorságuk!” (Dr. Bagdy Emőke)


Képzelj el egy személyes GPS-t az életedhez amelyik lépésről lépésre mutatná az utat: hogyan juthatsz el a mostani helyzetedből addig a pontig, ahová valóban érdemes megérkezned. Az álmaid, a terveid, a céljaid talán nem is olyan elérhetetlenek... Sean Covey világsikerű könyve, A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása tizenévesek és fiatal felnőttek milliói számára jelentett iránytűt ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az életük. Kézikönyvet arról, amit a fiataloknak tudniuk kell a helyes énképről, az egészséges kapcsolatokról, a csoportnyomásról, az elvek vállalásáról és arról, hogy miképp valósíthatják meg a céljaikat. Mindezt élvezetes stílusban tálalja, sok történettel, vicces retró rajzokkal és híres emberek inspiráló gondolataival...

(Harmat) 259 oldal

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 03. 20.
Hasznos a gyereknek is, a szülőnek is!