Paraméterek

Oldalszám: 328 oldal
Méret: 22,8 x 15,2cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2023

Smaragdvölgy réme

Szerző Peterson, Andrew
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.900 Ft 4.410 Ft
Menny.:db
Smaragdvölgy réme
4.900 Ft 4.410 Ft
Menny.:db

Leírás

Hajnalszárnya-sorozat (The Wingfeather Saga) 3. kötet

Megjelent a sorozat harmadik része! Anniera királyságát felperzselték, a királyi családot pedig a Névtelen Ghond agyarserege üldözi fáradhatatlanul. Jennár és testvérei abban reménykednek, hogy a világ utolsó biztonságos országában, Smaragdvölgyben végre menedékre lelhetnek. A hőn áhított békét azonban új veszély fenyegeti: Jennár öccse, Kelmár – Anniera nagykirálya – farkat növesztett. És szürke bundát. Nem is beszélve a két hegyes fülről és a hosszú, veszélyes fogakról. Smaragdvölgy gyanakvó népe szörnyetegként tekint rá, ám Jennár tudja az igazságot: öccse nem olyan félelmetes, mint amilyennek látszik. Teljesen ártalmatlan.
Vagy mégsem? A díjnyertes, minden korosztályt lebilincselő Hajnalszárnya-sorozat (The Wingfeather Saga) harmadik kötetében az Igiby család váratlan fordulatokkal és gonosz cselszövéssel teli kalandokba keveredik. A négyrészes fantasyregényből animációs filmsorozat is készült.

„Andrew Peterson minden könyve csupa kaland, csupa zabolátlan kreativitás, de legfőképpen csupa szív. A szerző valódi költő és zseniális mesemondó.” (Sally Lloyd-Jones)

A sorozat előző részei:
1.rész: A Sötétség sötét tengerének peremén
2.rész: Észak vagy Halál!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!