Paraméterek

Oldalszám: 256 oldal
Méret: 18,3 × 12,4cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

A Viskó

Szerző Young, William P.
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.490 Ft 4.041 Ft
Menny.:db
A Viskó
4.490 Ft 4.041 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy, a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára. Mackenzie Allen Philips legfiatalabb lányát - Missy- , a családi nyaralás közben brutálisan meggyilkolják. Megtalálják őt egy elhagyott kunyhó (A Viskó) mélyén az oregoni vadonban. Négy évvel később, - mély gyötrő szomorúság közepette -, Mack (az apa) egy gyanús levelet talál a levelesládájában, látszólag Istentől! Arra kéri őt, hogy térjen vissza a kunyhóhoz egy hétvégére. Viaskodva önmagával és saját józan eszével elmegy a kunyhóhoz egy téli délutánon. Oda sétál vissza, ahol a legsötétebb rémálom kezdődött el négy évvel ezelőtt.
Amit ott talán örökre megváltoztatja az életét!...
William P. Young megrázó regénye az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere, rövid idő alatt 8 millió példányban fogyott el az egész világon! A sok vitát kiváltó regényről azt tartják, hogy olyan hatással lehet korunk kereszténységére, mint "A Zarándok útja" volt a maga idejében. Azóta, 2017-ben már film is készült a regényből!
 

Vélemények

3.00
2 értékelés
1
0
0
0
1
Írja meg véleményét!
2021. 11. 06.
Ennek a könyvnek az írója olyan háttérből, kultúrából való, amelyben a természetvallás, animizmus, ezotéria, egyéb keveredik. Nem mondható tiszta forrásnak. A Biblia azt mondja, mindent vizsgáljunk meg, vajon Istentől van-e (Luk12,57, 1Ján4,1, 1Tessz5,21-22). Ajánlom a nicelife A Viskó: keresztény vagy okkult? című anyagot elolvasásra.
2021. 08. 29.
Gyönyörű ez a könyv .