Paraméterek

Oldalszám: 390 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Az elragadtatás után (1.rész)

Szerző T. LaHaye/J. B. Jenkins
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.990 Ft
Menny.:db
Az elragadtatás után (1.rész)
3.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Újra kapható a kilencvenes évek végén született, lebilincselően izgalmas könyvsorozat első része! Film is készült belőle (Left behind), DVD-n hatalmas népszerűséget szerzett hazánkban is. A könyv első részét, további 12 rész követte még! A könyv tartalma ma még aktuálisabb, mint valaha... járványok, természeti katasztrófák idejét éljük, amikor kezd elhatalmasodni a félelem az egész Földön. 
Történet: Az ​élet megbénul. Egyetlen pillanat leforgása alatt emberek milliói tűnnek el. Megtörtént az elragadtatás... A döbbenet, a fájdalom, a kétségbeesés hangjai zendülnek fel mindenfelé. A semmibe száguldó autók, vonatok és repülők hallatlan katasztrófákat okoznak világszerte. Senki sem érti, mi történt. Feleségek, férjek és csecsemők válnak „levegővé” szeretteik szeme láttára. Általános a zűrzavar. Egyesek űrlényekre gyanakodnak, mások természeti katasztrófára. Vagy talán valamelyik szuperhatalom műve lehetett a megmagyarázhatatlan, minden képzeletet felülmúló eseménysorozat? Olyan emberek tűntek el értékes személyükkel, kedvességükkel, akik nagyon hiányoznak az élet mindennapjaiból. Mi lehet bennük a közös vonás?
Rayford kapitány, a Pan-Continental légitársaság pilótája tudni akarja az igazságot. Vagy ez az, amit talán már régebben hallott is a feleségétől, akit most nem talál? Lányával együtt kutatni kezd egy megváltozott világban az igazság után. A legendás Cameron Williamsnek, a Global Weekly magazin harmincéves sztár újságírójának a feladata lenne feltárni az eltűnések hátterében rejlő összefüggéseket. De őt jobban leköti a semmiből hirtelen világhírnévre szert tevő román származású Nikolae Carpatia személye, aki egyetlen szónoklatával ámulatba ejti az ENSZ közgyűlését. Mintha az egész világ bolondulna érte... A háttérben a kulisszák sejtelmes homályában a világ legbefolyásosabb pénzemberei gyűlnek össze egy közös cél érdekében. Cameron megsejt valamit. Világszerte sok millió ember hiszi - keresztények - , hogy a leírtakhoz hasonló események valóságosan be fognak következni a jövőben. Tim LaHaye és Jerry B. Jenkins fordulatokban gazdag, érdekfeszítő és szórakoztató regénye abba az új világba kalauzolja el olvasóit, ahol a változás eleinte nem is olyan félelmetes... Majd elkezdődik a borzalom.
 

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 05. 14.
Remek írás. Magával ragadó csakúgy mint az összes további kötet.
2023. 05. 14.