Paraméterek

Oldalszám: 232 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1,2cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2018

Merj randizni!

Szerző van Abbema, A.
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.200 Ft 2.880 Ft
Menny.:db
Merj randizni!
3.200 Ft 2.880 Ft
Menny.:db

Leírás

Évek óta vita tárgya a keresztény körökben, hogy a fiatalok randizzanak vagy sem! Ha igen, akkor hogyan, és ha nem... akkor meg hogyan fognak társat találni?
Jó pár éve nagy siker volt a "Búcsú a randevútól" c könyv, amiből egyes fiatal 4-5 példányt is kapott születésnapjára a gondos szülőktől nagyszülőktől is. 
Most a másik szemszögből nézve olvashatunk a témáról egy holland szerzőtől, aki kifejezetten bátorítja az olvasókat, hogy ne otthon  - bezárt szobában - várjanak a fiatalok a csodára!

Aukelien van Abbema holland pszichológus elsősorban keresztény egyedülállóknak szóló könyvében a randizást szélesebb perspektívába helyezi, amikor Istenhez, önmagunkhoz, a közösségünkhöz, illetve a másik személyhez fűződő kapcsolatunkat vizsgálja. Újszerű meglátásaival és gyakorlati tanácsaival a kezdeti ismerkedéstől egészen a „kizárólagos randizás” szakaszáig követi végig a folyamatot, rengeteg aktuális kérdést érintve: hogyan ismerjük ki magunkat az internetes társkeresők és rapidrandik útvesztőiben, miként lássuk meg egészségtelen viselkedési mintáinkat, vagy hol húzzuk meg a határokat a szexualitás terén. A szerző nemcsak a munkája során szerzett sokrétű tudását osztja meg velünk, hanem a saját párkeresésének történetéből nyert tapasztalatait is.





 

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2020. 04. 28.
2020. 04. 28.
Nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek, aki párt keres, vagy, aki egyedülálló.