Paraméterek

Oldalszám: 264 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

Hazugságok, amiket a nők elhisznek

Szerző Nancy Leigh DeMoss
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.500 Ft 2.250 Ft
Menny.:db
Hazugságok, amiket a nők elhisznek
2.500 Ft 2.250 Ft
Menny.:db

Leírás

A könyv sétára invitál oda, ahol minden problémánk elkezdődött: az Éden kertjébe, Ádám és Éva első otthonába, a tökéletes, ideális környezetbe. Ami ott történt, elkerülhetetlenül hatással bír minden egyes mai nő életére.
A világmindenség történelmének minden egyes gondja egy hazugsággal kezdődött. Minden probléma, minden háború, minden seb, minden felbomlott kapcsolat, minden bánat egyetlen egyszerű hazugsághoz vezethető vissza.
Az írónő, azon túl, hogy leleplezi ezeket a hazugságokat, bemutatja az Igazság hatalmát, amely a szabadsághoz vezető út. Az Igazság nem csupán túlélést és menekülést biztosít, hanem valódi, dicsőséges szabadságot ebben bukott, korrupt, fájdalomterhes világban. Könyörületes, mély bölcsességgel rendelkező nő, akinek megvolt a bátorsága ahhoz, hogy a nők illúzióinak és csalódásainak, reményeinek, félelmeinek, kudarcainak, és fájdalmainak mélyére ásson, melyeknek nagy része elkerülhető lett volna, ha harminc egynéhány évvel ezelőtt nem terjesztettek volna ehhez hasonló hazugságokat: „Mindent megszerezhetsz!” „Ne ess a könyörületesség csapdájába!”
„Amit egy férfi meg tud csinálni, azt mi is meg tudjuk tenni, sőt jobban is!” 
 Ne feledd! Az Igazság szabaddá tesz!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!