Paraméterek

Oldalszám: 373 oldal
Méret: 20 x 11cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

Elbűvölő

Szerző John & Stasi Eldredge
Átlagos értékelés: (3)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.000 Ft 2.700 Ft
Menny.:db
Elbűvölő
3.000 Ft 2.700 Ft
Menny.:db

Leírás

 A női szív szabadsága. A modern nő elvárások kereszttüzében hivatott megtalálni identitását, ezért a folyamatos megfelelési kényszernek engedve lassú önpusztításba kezd, vagy túlzott önmegvalósítási szerepet vállal. Az őszinte törekvések közepette észrevétlenül korlátok közé szorul a női mivolt, jóllehet Isten a kezdetektől fogva szabaddá tesz a szépség feltárására, a férfiszív megszelídítésére, majd az anyai szerep boldog megélésére. A könyv több, mint a női lélek puszta megismerése, a háromgyerekes lelkigondozó, Stasi Eldredge hiteles szavai (melyek férje, John Eldredge gondolataival egészülnek ki) személyes példákon keresztül válnak megindítóan bensőségessé.

"...jó könyvnek tartom, értékes gondolatokkal, összeszedett témák mentén járják végig a nőiséget. Egyedi könyv, mint a témája tekintetében, mint abban, hogy sok személyes példa, kézzel fogható történet megtalálható benne. Bátorító könyv, olvassa el minél több nő és férfi." - Rituss

(Koinónia) 373 old. ára: 2.750-ft

 

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 03. 08.
2022. 09. 01.
A legmerészebb könyv, amit nőknek írtak.
2021. 05. 12.
Az egyik kedvenc könyvem! A Krisztusban nyert identitásomban segített megerősödni! Nagyon tetszik, hogy szépen kibontja, mit jelent az Isten hasonlatosságára teremtett ember, nő és férfi! "A nőnek az a képessége, hogy bensőséges kapcsolatokat alakítson ki, illetve a kapcsolatok utáni vágya Isten hasonló vágyára és képességére utal."