Paraméterek

Oldalszám: 96 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 0,5cm
Kötés: Puhatáblás

Kegyelmet kegyelemre

Szerző Nee, W.
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
1.000 Ft
Menny.:db
Kegyelmet kegyelemre
1.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Ez a kötet azokat az üzeneteket tartalmazza, melyeket Watchman Nee egy hosszabb időszak alatt mondott el. A tartalmi összefüggések miatt most egyetlen kötetben kerültek lefordításra és publikálásra.
A szerző a keresztyénség néhány alapvető,- mégis néha félreértett - tanítását fejti ki úgy, hogy először példázatok segítségével mutatja be, hogy mit jelent a kegyelem, amit Istentől kaptunk. Azután folytatja annak bemutatásával, hogy mit tesz velünk a kegyelem, amit Jézus vérének köszönhetünk, ami jobban beszél, mint Ábel vére. Magyarázza a bűn működését, és hogy hogyan arathatunk győzelmet felette. Beszél a keresztség valódi jelentéséről és a bűnvallás hasznáról. Végül elénk tárja a kegyelem munkáját, ami megnyilvánul az Istennel való közösség gyakorlásában és az ember részéről Isten szeretetében. Az i-re a pontot az teszi fel, amikor megtudjuk, hogy miért Magdalai Mária volt az, akivel az Úr Jézus először találkozott feltámadása után.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 05. 06.
A Bibliá kivül nem nagyon szeretek könyveket olvasni (kivéve A mennyei embert), de Watchman Nee az valami más. Sokat segitett az életemben ez a testvér. Nagyon ajánlom mindenkinek. Ö nem csak egy valami vallásos iró aki tele van tudással. Nála érzem egyedül azt az itéletet és rendet, azt a szigort ami nem engedi meg a vallásos langyos életet.