Paraméterek

Oldalszám: 316 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 1,8cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2017

Hová tűnt az örömhír?

Szerző Philip Yancey
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.500 Ft 4.050 Ft
Menny.:db
Hová tűnt az örömhír?
4.500 Ft 4.050 Ft
Menny.:db

Leírás

Régen jelent már meg a népszerű szerzőtől új könyv! Pedig az egyik legelismertebb és legkeresettebb keresztény író. Az államokban már két könyve is elnyerte az "Év legjobb keresztény könyve" díjat. (Jézus másként és a Meghökkentő kegyelem) Mindig nagyon izgalmas és nagyon aktuális témákról ír, amit az új könyve is bizonyít:- Hová tűnt az örömhír? Mert manapság - sajnos - jó pár gyülekezetben amit hirdetnek, az minden csak nem örömhír! Inkább csak terheket pakolnak a hívekre, és hosszan sorolják, hogy mit nem tehetnek többé! Ebben mi az örömhír?
Yancey ezúttal azt kutatja, vajon mi válthatta ki a társadalom ellenséges magatartását a kereszténységgel szemben. Megvizsgálja, mennyiben járul hozzá a hit és a politika összekapcsolása, valamint az evangélium olykor arrogáns hirdetése a kereszténység elutasításához. Rámutat, mi teszi örömhírré az evangéliumot, s mit érdemes óvnunk és őriznünk egy olyan kultúrában, amely meghaladottnak tekinti a kereszténységet. Izgalmas történetei ugyanakkor megcsillantják a reményt: hitünket olyan formában is kifejezhetjük, hogy azzal még a legcinikusabb kétkedőket is lefegyverezzük. 
- "Nem az a kérdés, hogy egyetértesz-e valakivel, hanem az, hogyan viselkedsz azzal, akivel homlokegyenest ellentétesen gondolkodsz!"
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!