Paraméterek

Oldalszám: 104 oldal
Méret: 19,7 × 14,2 × 0,5cm
Kötés: Puhatáblás

Találj örömöt a Bibliádban!

Szerző MacDonald, William
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
900 Ft
Menny.:db
Találj örömöt a Bibliádban!
900 Ft
Menny.:db

Leírás

Az örömöt találni és tanulmányozni szavak ennek a könyvnek a fedelén egymásnak ellentmondó fogalmaknak tűnhetnek sok ember számára. Számos témával kapcsolatban hajlandók vagyunk ezzel egyetérteni. De egy keresztyén számára Isten Igéjének tanulmányozása gyönyörűséggé, kedvteléssé és örömmé kell válnia. E kis kötetnek a célja, hogy térképként szolgáljon első utazásodhoz az Isten írott Igéjébe vezető kalandok végtelen tengerén. 

WILLIAM MACDONALD csaknem ötven évig tanított a keresztyénség fő témáiról világos és egyszerű módon. Egy ígéretes üzleti pályafutást hagyott hátra az Úr Jézusért, és a világ minden tájára elutazott, hogy hirdesse Krisztus kikutathatatlan gazdagságát. Több mint nyolcvan írását a tömörség és a világosság jellemzi, mely abból a hatalmas mennyiségű ráfordított időből fakad, amit Isten Igéjével töltött. 
ARTHUR FARSTAD elismert volt, mint tehetséges és ékesszóló védelmezője a görög Újszövetség szövegkritikájának. Tanította az újszövetségi görög nyelvet a Dallasi Teológiai Szemináriumon, és főszerkesztője volt a Biblia New King James fordításának. Közeli munkatársa volt W. MacDonaldnak, mint a The Believer’s Bible Commentary (Ószövetségi és Újszövetségi kommentár I-II., Evangéliumi Kiadó) szerkesztője. 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!