Paraméterek

Oldalszám: 352 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2020

Az Antikrisztus (3.rész)

Szerző T. LaHaye/J. B. Jenkins
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.990 Ft
Menny.:db
Az Antikrisztus  (3.rész)
3.990 Ft
Menny.:db

Leírás

3. rész! Újra kapható a kilencvenes évek végén született, lebilincselően izgalmas könyvsorozat első része! Film is készült belőle (Left behind), DVD-n hatalmas népszerűséget szerzett hazánkban is. A könyv első részét, további 12 rész követte még! A könyv tartalma ma még aktuálisabb, mint valaha... járványok, természeti katasztrófák idejét éljük, amikor kezd elhatalmasodni a félelem az egész Földön. 
Történet: A gonosz felemelkedése. Az első rész, Az elragadtatás után, azokról szól, akik mégis itt maradtak. Majd A nyomorúság ereje című következett. Most pedig felemelkedik Az Antikrisztus.
Ez a kötet, amely a „legrobbanékonyabb” az eddigi részek közül, a Harmadik Világháború hajnalán, a nukleáris pusztítás, és a hétéves nagy nyomorúság idején játszódik, amikor a Föld népe egy Világvezető után kiállt, aki felülkerekedik mindezeken a szörnyűségeken és elhozza a népek egyesülését, a békét, és a jólétet, az egységes vallást, míg végül minden az irányítása alá kerül. Rayford Steele a Community One pilótája kihallgatja Carpatia cselszövéseit, titkos terveit. Buck Williams eközben drámai mentőakciót vezet Izraelben, hogy kimenekítsék a bujdosásra ítélt rabbit. A próféciákban kijelentett Bárány haragja már visszafordíthatatlan.
Világszerte több százmillió ember hiszi, hogy a fent említett események valóban bekövetkeznek.
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!