Paraméterek

Oldalszám: 264 oldal
Méret: 22,1 x 14,5cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2013

Poros úton mezítláb

Szerző Mittelstadt, Elisabeth
Átlagos értékelés: (3)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db
Poros úton mezítláb
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db

Leírás

- a Lydia magazin alapítójának lebilincselő és bátorító története -
Elizabeth Mittelstaedt a Lydia magazin alapítója már gyermekként sokat hallott Jézusról, és bár fiatalon újjászületett, az élet igazán kemény, embert próbáló küzdelmeit mégsem tudta elkerülni. Egy kis vajdasági, magyarlakta faluban nőtt fel a kommunizmus ideje alatt, ahonnan tizenhét évesen Ausztriába disszidált (a szülei tudta nélkül) a szabadabb élet reményében. Ami azonban ott várt rá, sokkal inkább rémálomnak nevezhető. Ez után az első, fájdalmas csalódással járó "kaland" után fedezte fel Isten megbocsátó szeretetét...
A Poros úton, mezítláb című önéletrajzi könyve végigvezeti az olvasót nagy kitérőkkel teli utazásán: a poros kis falu egyszerű tanyájától egészen élete álmának beteljesedéséig, hogy az egész világot elérje a nyomtatott szó erején keresztül. Ebből az izgalmas, inspiráló könyvből megtudhatjuk hogyan is vált a ceruzáját becsben tartó, egyszerű kislányból egy vezető keresztény magazin alapítójává és főszerkesztőjévé, aki világszerte százezrek életére van hatással ma is.
"Amikor szemügyre veszem a cipők sorát, melyeket életutam egy-egy szakaszában hordtam, látom, milyen messzire is jutottam. Nagy mélységeket és szívfájdalmakat is megtapasztaltam, ám még nagyobb volt a magasság, ahová Isten szeretete és megtartó ereje repített. Ahogy végigjártam az emlékezés útját, megdöbbenve láttam, milyen gyakran történt, hogy a legmélyebb kudarcok és csalódások idején  "amikor már azt hittem, itt a vég" - Isten elmélyítette a Vele való kapcsolatomat és az elhívásomat. Ezért ne vesd meg te sem azokat a sötét időszakokat, mikor úgy érzed, meghalnak az álmaid. Arrafelé visz ugyanis az ösvény az Ő bőséges életéhez, a hit, a szabadság és a megbocsátás életéhez."

 

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 04. 27.
Elisabethnek nagyon izgalmas életútját ismerhetjük meg ebben a könyvben. A sikerek mellett nem titkolja azokat a fájdalmakat sem, amelyeket mai napig hordoz. Nagyon jó volt rácsodálkozni az ő életútján keresztül is, hogy a mi utaink mennyire nem Isten útjai. És ha benne bízunk és neki adunk mindent, akkor azáltal többet kaphatunk, mint amit elképzelni tudtunk volna saját magunk számára.
2020. 11. 25. Igazolt vásárlás
2020. 04. 28.
Még nem olvastam, de a tartalma alapján, úgy gondolom le sem fogom tudni tenni. Remélem sok új tapasztalatot nyerek belőle!