Paraméterek

Oldalszám: 367 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2021

A Végső Aratás (4.rész)

Szerző T. LaHaye/J. B. Jenkins
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.990 Ft
Menny.:db
A Végső Aratás (4.rész)
3.990 Ft
Menny.:db

Leírás

4. rész! Újra kapható! Eredetileg, ez a 4.rész "Az ítélet" címmel volt kapható! Most az újranyomás alkalmával más címmel (A Végső aratás) jelent meg!
A sorozat, a kilencvenes évek végén született, lebilincselően izgalmas könyvsorozat negyedik része!
Film is készült belőle (Left behind), DVD-n hatalmas népszerűséget szerzett hazánkban is. A könyv első részét, további 12 rész követte még! A könyv tartalma ma még aktuálisabb, mint valaha... járványok, természeti katasztrófák idejét éljük, amikor kezd elhatalmasodni a félelem az egész Földön. 
Történet: Rayford Steele és Buck Williams attól tart, hogy egyedül vannak, akik túlélték a Bárány haragját, egy globális földrengést a nyomorúság huszonegyedik hónapjában. Egyikük sem tudja, hogy a másik még életben maradt-e, és mindegyikük kétségbeesetten keresi a feleségét. Mentoruk, Cion Ben-Juda a gyülekezetti ház romjai alatt rekedt és senki sem tudja, mi történt Hattie-vel és Amandával. Miközben a világ rohan a Jelenségek könyvében megprófétált végső nagy aratás felé, Rayford és Buck elkezdi keresni szeretteit a világ különböző sarkaiban. A könyv Iraktól Amerikáig, tíz kilométer magasból a földalatti búvóhelyig, a sivatagi homoktengeréből a Tigris folyó mélyéig viszi az olvasót, bemutatva a remény és a kétségbeesés harcát, mely az igazságért és az életért folyik. Világszerte több százmillió ember hiszi, hogy a fent említett események valóban bekövetkeznek. 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!