Paraméterek

Oldalszám: 214 oldal
Méret: 21,5 x 14cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2018

Merj szeretni!

Szerző Alex Kendrick, Stephen Kendrick
Átlagos értékelés: (4)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db
Merj szeretni!
3.950 Ft 3.555 Ft
Menny.:db

Leírás

- Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! -
Legalábbis a Tiédet kedves Olvasó! De ha Te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja...?!
E könyvre a kiadás évében több mint 1 millió házaspár gondolta azt, hogy szüksége van rá!
A Fireproof (Tűzálló) című nagysikerű film egyik "főszereplője", ez a napló, amely most Merj szeretni! címmel jelent meg magyar nyelven. (Tehát ez a könyv nem a filmről szól!)
A "Merj szeretni!" a boldogság helyreállításának és tartósításának világszerte bevált receptkönyve...Próbálja ki Ön is!
A Kendrick testvérek, a Fireproof c. film alkotóinak The Love Dare címmel megjelent könyve az Egyesült Államokban óriási sikert aratott, egyike a legnagyobb példányszámban eladott könyveknek. És most már magyarul is olvashatjuk. "Szeretnélek figyelmeztetni: Ezt a negyvennapos utazást nem lehet félvállról venni! Kihívásokkal teli és sokszor küzdelmes, ugyanakkor hihetetlen beteljesedést hoz út áll előtted. Ahhoz, hogy végigcsináld, eltökélt lélekre és rendíthetetlen elhatározásra lesz szükséged. Ez a program nem arra való, hogy csupán kóstolgasd, vagy röviden kipróbáld. Azok, akik hamar feladják, elszalasztják a legnagyszerűbb jutalmat. Ha negyven napon keresztül minden áldott nap odaszánod magad, annak eredménye megváltoztathatja egész életedet és a házasságodat. Tekintsd ezt kihívásnak azoktól, akik már előtted végigjárták ezt az utat!"


 

Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 02. 18.
A házasságunk megalapozása és továbbépítése, az Istennel való kapcsolatunk elmélyítése és fejlődése lehetetlen lett volna enélkül a könyv nélkül!! Szeretettel ajánlom!!
2021. 03. 29.
Fantasztikus könyv! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2021. 03. 20.
Alapmű
2021. 01. 25.
A Merj szeretni című könyv saját tapasztalatom alapján úgy gondolom , hogy nagyon hasznos könyv minden kezdő, vagy már régebben házasságban élő pár számára. Ezért többet is vásároltam belőle esküvői ajándék céljából.